duminică, 29 noiembrie 2009

pizza cu bagheta si bereta


Cireasa frantuzeasca de pe tortul italian se poate regasi in mai multe forme de agregare in meniurile restaurantelor de profil din Grenoble: pizza cu melci, pizza cu branza de capra si miere si pizza cu tartiflette. Cautarea continua.

5 comentarii:

  1. pizza cu tartiflette, iaiks, o bate de la distanta pe cea cu cartofi prajiti de care imi povestea nu mai stiu cine nu mai stiu cand.

    RăspundețiȘtergere
  2. primul blog de poezie naiva
    http://ivcelnaiv.blogspot.com/2009/11/le-toi-de-moi.html

    RăspundețiȘtergere
  3. sa nu uitam totusi de pizza cu sarmale:)

    RăspundețiȘtergere
  4. iv, foarte micutistic blogul de poezie naiva :) sloganul (Liberté, égalité, naïveté) e delicios.

    RăspundețiȘtergere
  5. sper ca pizza cu sarmale a facut cariera de 1 decembrie in diaspora romaneasca din italia :)

    RăspundețiȘtergere