miercuri, 9 ianuarie 2008

breton de sezon

Ce au in comun vacantele de iarna ale colegilor mei? Au plecat cu totii de aici inapoi in tarile lor ca niste lei ciufuliti (dupa un semestru de despartire de frizerul conational) si s-au intors dupa sarbatori ca niste pudeli de concurs: tunsi, rasi, proaspeti, cu varfurile domesticite, perciunii retezati si toate smocurile indaratnice cumintite pe dupa urechi sau aliniate pe ceafa. Tunsori care parca le strang capul. Sunt nou-nouti si pare ca cer fundita.

Stiti bretonul oamenilor proaspat iesiti de la coafor/frizer, nu? Intotdeauna mult mai scurt decat figura clientului o cere, acel "va iau mai adanc, sa aiba de unde sa creasca". De asta am renuntat la coafor acum 7 ani. Pentru a-mi apara dreptul la un breton demn.

Acum simt o pornire puternica sa mi-l retez si eu. Din solidaritate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu