Cumparati Pachetul Afaceri cu Iepuri! Se gaseste doar in 500 43 exemplare, deoarece stiinta cresterii si comercializarii iepurilor costa si nu poate fi incredintata chiar oricarui neavenit. Pe langa orele de consultanta, pachetul contine un ghid de afaceri cu iepuri, o carte despre crestere si ingrijire si un CD cu firme din domeniu.
Daca ar fi sa schitam un profil al crescatorului de iepuri am constata ca:
- are constiinta de grup: “De ce noi, cei ce dorim sa avem propria afacere cu iepuri, suntem tinuti in loc de tot felul de probleme, supra-taxe, avize...”
- e adept al principiului 'sa moara dusmanii mei': “sa ne imbogatim din afacerile noastra in perioada 2010-2011, este cea mai dulce razbunare..."
- are statistica la degetul cel mic: “in prezent este acoperit doar 36% din necesarul de carne de iepure la nivel mondial”
- nu neglijeaza micile placeri ale vietii: “Afacerea poate fi dezvoltata in prima faza ca hobby, pana la 100 de familii (o familie este compusa dintr-un mascul si 10 femele), ceea ce inseamna o productie de 20.000-30.000 de pui pe an.”
ha? nu am inteles nimic. da' ce conteaza...
RăspundețiȘtergerepoate daca ai deschide linkul pe care l-am indicat, ai reusi sa intelegi: http://www.afaceri-iepuri.ro/fonduri.html?gclid=CJ7D0NeEn58CFReBzAodVzsc7w
RăspundețiȘtergeresint fan iepure. am obs. ca retinerea multor romani la carnea leporina e inrudirea cu sobolanul (si alte rozatoare "murdare"). in anii 80, s-a comercializat iepure si chiar nutrie! (la modul surogat de pui). romanii au rejectat, in ciuda penuriei.
RăspundețiȘtergerept. crescatorii de iep. ar fi buna o situatie ritualica larg acceptata de gatit/mincat iepure, cum e pastele pt. ovine (si mai nou caprine); si anumite zile religioase pt. peste (nu mai pun craciunul pt. porc). ar fi important sa se strecoare un pr subtil pt. o zi dintr-asta, pe o sezonalitate anume...