miercuri, 7 octombrie 2009

pentru rezervare zâne, clic aici

daca nu ati botezat nici un bebelus recent, inseamna ca rudele voastre nu au avut ocazia sa va bantuie pacea sufleteasca cu povesti despre tot ce puteti omite sau gresi la botez. pentru ca daca vi s-ar fi intamplat asta, ati fi dat, ca noi, un google search pentru "obiceiuri de botez". si ati fi descoperit din prima site-ul ursitoare-ursitori.ro.

o firma foarte serioasa, equal opportunity employer, daca e sa ne bazam pe numele site-ului, de la care orice parinte care isi respecta sugarul trebuie sa inchirieze ursitoare pentru mot, turta sau botez. fetele vor veni imbracate in rochii superbe asemenea zanelor, iar calitatea ursirilor este garantata, pentru ca scenariul este inregistrat la ORDA, iar experienta e din plin: au ursit bebelusilor de toate varstele, de la 2 luni la 13 (!) ani.

cei cu buget mai stramtorat pot rezerva ursitoare promotionale (un brand manager cu inspiratie de la zei le-ar fi zis ursitoare de criza). iar pentru varianta full-options, puteti cere pachetul cu:
- ingerasi care primesc invitatii cu o ploaie de petale de trandafir la biserica sau in locatia unde va fi petrecerea de botez
- folii-barza, bebelus, baloane cu heliu etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu