duminică, 29 august 2010

când sămanţa de Băneasa subminează sandvişul de 5 euro

Biletul de low-cost pe care l-am primit pe Băneasa pentru ruta Bucureşti-Roma ne-a spulberat orice iluzii despre viitorii colegi de zbor: jumătate din suprafaţa lui era rezervată reclamei la seminţele Nutline (Verde la călătorii!). Doresc pe această cale să-l felicit pe strategul de marketing al celor de la Nutline pentru că s-a încumetat să recunoască statutul de rată cu aripi a Wizzair-ului.

5 comentarii:

  1. ca in orice, se poate si mai rau; Ryanair ramane culmea ratei aeriene intrucat adauga la toata afacerea un ingredient inedit: nazismul. inca tantele de la wizzair nu controleaza coada lunga de la imbarcare masurand cu o cutie de carton bagajul de mana fix inainte sa urci in avion... privit de pe scaun, procedeul iti da repetate flash-backuri auschwitziene. si nici nu te taxeaza 80 de coco daca da dreacu sa-ti uiti foaia de imbarcare acasa...

    RăspundețiȘtergere
  2. zi merci ca nu i-au aprobat directorului ryanair planurile de a lasa pasagerii sa-i descarce singuri bagajele, sau de a introduce locurile in picioare si taxa la toaleta :)
    http://www.romanialibera.ro/actualitate/fapt-divers/ultima-gaselnita-de-la-ryanair-zbor-fara-copilot-198575.html

    RăspundețiȘtergere
  3. acusica i le aproba, nu-mi fac griji... pana una alta se pare ca inlocuiesc copilotii cu stewardese pe motive ca e mai eftin si mai sexy: http://www.newser.com/story/100266/ryanairs-latest-crazy-idea-no-more-co-pilots.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://3.bp.blogspot.com/_XtIWfEdUWY4/TNsg88nor5I/AAAAAAAAANI/dlYlyKnMfrk/s1600/cheap+flight.jpg

    RăspundețiȘtergere